Menighetsbarnehagene i Trøgstad

Menighetsbarnehagen i Trøgstad er drevet av Trøgstad og Båstad menigheter. Vi har to barnehager i ulike deler av bygda:

Kirkestallen i Skjønhaug:

Vi har tre avdelinger i Kirkestallen. En for barn mellom 0-2 år

En for barn mellom 2-3 år

En friluftsavdeling for barn mellom 4-5 år. Disse har sitt hovedsaklige opphold i 100 meter skogen på nedsiden av barnehagen

Kirkestallen er sentralt plassert ved Trøgstad kirke. Vi har et fantastisk ute-område som gir rom for allsidige aktiviteter og lek. Inne har vi to romslige avdelinger, hver seg delt i to store rom og en liten “leke-alkove“. Dessuten kan vi boltre oss i den store møtesalen her på huset. Vi mener det er viktig og riktig å dele gruppen mye for å gi hvert enkelt barn mest mulig fokus og tilrettelegge best mulig for alle.

Her i Kirkestallen er vi veldig glad i å være ute!! Vi er enten på barnehagens område som har egen gapahuk i skogen, eller vi rusler en tur i skogen eller til Skjønhaug sentrum.

Grilling av ulike retter på bål er vi skikkelig gode på!

Kirkestua ligger i tilknytning til Båstad kirke. Her har det vært drevet barnehage i mange år.

6 år har Kirkestua vært uten barnehage-drift, før vi startet opp igjen med en liten småbarnsavd høsten 2005.

Vi har her to avdelinger. En med barn fra 0 - 3 og en avdeling med barn fra 3-6 år.
Ute har vi et flott område for små og store. Med litt bakker opp og ned, deilig gress over nesten det hele og sklie,husker,lekehus og sandkasse.Vi er glad i å være ute hele året og koser oss veldig på tur!! Det er kort vei til lysløypa.

Kom gjerne innom på besøk og se hvordan vi har det!